VOOR WIE ?

Marketing for Business: met je bedrijf succesvol op internet. Deel waardevolle kennis over jouw zaak, vergroot je zichtbaarheid, bereik daarmee meer klanten en verkrijg meer omzet.

Marketing for Business is de hulplijn voor ondernemers, van een ZZP’er en MKB’er tot een directeur van een grote onderneming, die hun zaak succesvol online willen opzetten of uitbreiden.

COACHING 

Met onze coaching leer je hoe je je bedrijf op een leuke en simpele manier effectief profileert op internet en hoe je de nieuwste online tools inzet voor goede online marketingcampagnes en social media strategieën.

Niet alleen helpen we je met het maken van een goed vindbare, professioneel geschreven website in de huisstijl van je bedrijf, maar we leren je ook hoe je je website succesvol houdt, zodat deze vóór jou gaat werken.

KLANKBORD

Marketing for Business is een klankbord voor al je vragen over reclame, marketing en communicatie. Wij geven jou veel persoonlijke aandacht. Jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen, is immers onze focus.

Maak kennis met onze coaches, die je persoonlijk begeleiden naar succes en gegarandeerd meer omzet. Kies voor een van onze 12-maanden Challenges en zet de eerste stap naar een glansrijke online business.

Voor alle ondernemers die willen weten wat ze moeten doen om hun klantenbestand en omzet te vergroten door middel van internet, en niet weten hoe ze online media een plek moeten geven in hun business.

Vaak hebben drukke ondernemers hier ook hier geen tijd voor hebben.

Wij nodigen je van harte uit deze 12-maanden Challenge, aan te gaan. Dit jaar nog begeleiden we jou en leggen we samen het fundament van een effectieve online marketingstrategie.

DURF JIJ HET AAN?

Wij weten zeker dat je binnen 6 weken al ontzettend goed op weg bent!

 

MAAK EEN AFSPRAAK >>