VOOR WIE ?

Marketing for Business is de juiste partner voor bedrijven die op zoek zijn naar hulp en begeleiding bij het ontwikkelen van een totaal concept, dus van logo, huisstijl en bouw website tot en met het opstarten en beheren van online en offline marketing en communicatiecampagnes.

DESKUNDIG ADVIES

Als ondernemer krijg je van Marketing for Business een deskundig advies over hoe je jouw bedrijf, product of dienst het beste in de markt kunt zetten, waarna Marketing for Business desgewenst samen met jou aan de slag gaat om dit te verwezenlijken.

Maar ook als je zelf al bezig bent met marketing en communicatiecampagnes of acties via social media, maar hier teveel tijd aan kwijt bent of denkt dat het beter kan, kan Marketing for Business je van dienst zijn.

Hetzelfde geldt voor je website. Wij kunnen een nieuwe website en/of web shop ontwerpen, maar kunnen ook zorgen voor verbetering van je bestaande site of shop en zorgen voor onderhoud en beheer hiervan.

Afhankelijk van wensen, product, budget, doelstellingen en tijd bekijken we samen met jou wat de beste strategie is voor jouw bedrijf op korte én lange termijn.

MAAK EEN AFSPRAAK >>