WAT WE DOEN

IS 'BRANDING' VOOR JOU EEN ONBEKEND BEGRIP?

Wil je een nieuwe flow binnen je bedrijf, een verbeterde, professionele en hippe uitstraling zodat je je ideale klanten aantrekt?

 

NEEM DAN EENS CONTACT OP MET MARKETING FOR BUSINESS

Wij ontwikkelen voor onze klanten zowel nieuwe concepten (logo, huisstijl, website) als een marketingcampagne op maat om jouw bedrijf op de beste manier in de picture te zetten, zowel online als offline. Wij hebben alles in huis om van jouw bedrijf een succes te maken. Dit kan zijn door middel van bijvoorbeeld een bedrijfsfilmpje, een eigen Youtube kanaal, foto’s of promotiemateriaal met altijd als doel het op de beste manier uitdragen van jouw boodschap! Je kunt bij ons kiezen uit 3 pakketten op maat. Wij begeleiden jou een heel jaar lang in onze "succes op internet challenge".

 

HUISSTIJL 

Onze designer ontwerpt, aan de hand van een mood board, een complete huisstijl op maat. Heb je al een huisstijl? Dan kijken we of deze kan worden opgefrist of aangepast. De nieuwe huisstijl voeren we door in het gehele bedrijf: van visitekaartjes tot website en nieuwsbrief. Zo bouwen we aan de herkenbaarheid van jouw merk.

 

TEKSTEN

Onze ervaren SEO-copywriter schrijft teksten, die gericht zijn op het prikkelen van jouw doelgroep en het verspreiden van je bedrijfsverhaal en -boodschap. Daarnaast zorgen wij ervoor dat deze teksten volledig geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Je wordt voorzien van teksten voor:

o   de website

o   blogs

o   Social Media

o   Nieuwsbrieven

 

WEBSITE

Je krijgt een gloednieuwe website, die compleet is ontworpen en geschreven door ons team van marketing specialisten.

Kenmerken website

o   5 tot 10 webpagina’s

o   1 dynamische pagina voor blogs

o   Unieke content

o   Webdesign op maat, in de huisstijl

o   Geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)

 

o   Geschikt voor smartphones en tablets (responsive)

o   Online afspraken: agenda voor klanten

o   Call-to-action (CTA) buttons

o   Social media-integratie

o   Google Analytics

o   Weggever /landingspagina/E-book

 

 

 

SEO: ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

Voor elke website maakt onze SEO-specialist een uitgebreide zoekanalyse, om zo vast te stellen waar jouw klanten op zoeken in zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. (Bijvoorbeeld: “ring kopen” bij een juwelier.)

Deze analyse wordt volledig geïntegreerd in de tekst en het design van de website, zodat jouw website hoog zal scoren in de zoekresultaten. Diezelfde SEO wordt ook doorgevoerd in de rest van de online marketing, zoals op social media.

 

Andere stappen ter bevordering van de vindbaarheid

o   De website wordt aangemeld bij de belangrijkste zoekmachines

o   De meta- en ALT-teksten, zoals de paginatitel en -beschrijving, worden ingevuld

 

CALL-TO-ACTION (CTA)

Met de juiste call-to-action buttons sporen we jouw unieke websitebezoeker aan actie te ondernemen; bijvoorbeeld een afspraak te maken of een offerte aan te vragen.

Daarnaast leren we jou de knowhow hierachter en hoe je zelf een CTA opzet, zodat je meer klanten aantrekt.

 

SOCIAL MEDIA BUTTONS

Op de website maken wij gebruik van social media buttons, die klanten direct doorverwijzen naar jouw bedrijfspagina’s en -profielen. Daarnaast is het mogelijk om een voorvertoning te geven van je meest recente activiteit (je laatste drie berichten) op Facebook en Twitter (feed).

 

ONLINE AFSPRAKEN

Op je website kunnen wij software implementeren die het mogelijk maakt voor je klanten om direct online een afspraak in te plannen, in overeenstemming met je persoonlijke agenda. Zo ben je 24/7 voor de klant beschikbaar en vergroot je je klantenbestand.

 

HET UNIEKE MARKETINGSYSTEEM ACHTER JE WEBSITE

Niet alleen leveren wij een website die voldoet aan al je wensen, maar we begeleiden je ook om de mogelijkheden van deze site ten volle te benutten.

Samen met je coach werk je gedurende 12 maanden aan je online succes. Dit gebeurt aan de hand van ons coachingstraject van 4 uur persoonlijke begeleiding per maand.

 

CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Eenvoudig je website beheren met CMS

De website wordt opgeleverd met een Content Management Systeem (CMS) dat het eenvoudig maakt om de inhoud zelf bij te houden. Dit CMS is speciaal voor jou ontwikkeld, met het oog op eenvoud en gebruikersgemak, zonder dat daar technische kennis voor nodig is. Zo plaatst je makkelijk nieuwe blogs, artikelen, afbeeldingen en meer.

Je beheert de website simpelweg via je browser, zoals Internet Explorer of Google Chrome. Er is dus geen installatie nodig. Het CMS wordt regelmatig bijgewerkt, zodat het altijd goed blijft werken.

 

SOCIAL MEDIA PLAN

Wij stellen samen met jou een social mediaplan op, dat volledig geënt is op het unieke karakter van jouw bedrijf en jouw (potentiele) klanten. Denk hierbij aan social media zoals Facebook, Google+, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest en Snapchat.

 

INTEGRATIE

Jouw social media-accounts worden volledig geïntegreerd in de website en online marketing.

 

FILMKANAAL/WEBINAR/PODCAST

Wij helpen je naar behoefte met het opzetten van een je eigen YouTube-kanaal zodat jij zichtbaar bent en op grote schaal klanten kunt werven voor vóór jouw business. Een persoonlijke bedrijfsvideo is optioneel, bij de MKB en Go Pro Challenges.

Wij helpen je met het regisseren van jouw vlogs en video’s, het maken van podcasts en webinars.

 

FOTOSHOOT OP LOKATIE IN JOUW BEDRIJF 

We creëren een beeld voor je branding. Dit is zo belangrijk. Je vertelt jouw verhaal in

beeld en daarmee laat wij jou zien zoals jij bent. Een beeldbibliotheek is zo fijn om te hebben, wil je consistent zijn in je uitingen op je website en social media. Doordat je veel beeldmateriaal hebt, krijg je vanzelf inspiratie voor je onderwerpen

 

• Visagie en haarstyling

• 2 kledingwissels

• 1,5 uur fotoshoot

• 10 foto’s digitaal aangeleverd

 

GOOGLE MIJN BEDRIJF 

Wij helpen je met het verifiëren van jouw bedrijf bij Google Mijn Bedrijf, zodat je bedrijf met de juiste, relevante informatie op Google Maps en in de zoekresultaten van Google komt te staan.

 

FACEBOOK BEDRIJFSPAGINA

Een Facebook Bedrijfspagina is erg belangrijk voor het persoonlijke contact met klanten. Daarnaast vergroot het de online vindbaarheid van je bedrijf, omdat Facebook nauw verbonden is met Google. Bij het aanmaken van zo’n pagina kan er gekozen worden voor veel verschillende opties, de ene beter dan de andere. Wij loodsen je eenvoudig door het aanmaakproces heen en helpen je met je eerste posts.

 

BLOGGEN

Bloggen, hoe doe je dat? Het schrijven leuke blogartikelen is tegenwoordig een unieke manier om informatie te delen, kansen te creëren en je ideale klant te benaderen. Wij begeleiden je bij het opzetten van jouw persoonlijke blog, op jouw website, en het schrijven je eerste blogposts.

 

Tijdens de maandelijkse coaching kan hier extra aandacht aan worden besteed door onze specialist. Jouw persoonlijk coach.

 

E-MAIL MARKETING: NIEUWSBRIEVEN EN MEER 

Wij helpen je met:

o   Het opzetten van een goede e-mailmarketingstrategie

o   Het opstellen van effectieve nieuwsbrieven (inclusief opmaak)

o   Weggevers, zoals een gratis e-book, met een goed werkende landingspagina

o   Nieuwsbriefinschrijvingen

o   Uitleg over de successtrategie achter e-mailmarketing

 

BUSINESS COACHING

Ons credo luidt: every succesfull profesional needs a personal coach. Daarom bieden wij naast bovenstaande diensten en producten een uniek coachingstraject van 12 maanden, dat het geheim van een succesvolle online marketingstrategie en aanwezigheid zal blootleggen en je zal voorzien van handige tips en trucs, om zo je klantenbestand en omzet te vergrootten.

 

HET COACHINGSTRAJECT

o   2 tot 4 uur per maand aan persoonlijke coachingssessie(s), afgestemd op jouw behoeften; online of op locatie

o   Diensten inkopen: elke maand bepaal je met welke diensten je ondersteund wilt worden. Kies uit het volgende:

o   Social media ondersteuning of totaal uitbesteden.

o   Facebook advertising

o   Google Ads campagnes op maat


o   Bedrijfsvideo’s maken die jouw klanten aanspreken.

o   Grafische vormgeving en branding.

o   Marketing en communicatie.


o   Coaching / training voor ondernemers en bedrijven.

o   Teksten en blogs schrijven.

o   E-mail marketing

o   VLOG kanaal opzetten.


o   Telefoon uitbesteding.


o   Agendabeheer.


o   Ondernemerscoaching.

 

Is je interesse gewekt? Neem dan eens vrijblijvend contct met ons op voor meer informatie.

MAAK EEN AFSPRAAK >>